За нас

Комплекс „Мотел Ихтиман“ е универсален крайпътен комплекс разположен в двете посоки на автомагистрала „Тракия” посока Пловдив и посока София. Комплексът и в двете посоки е обособен с огромен паркинг, удобен за всички видове превозни средства. Комплекс “Ихтиман Изток” е разположен в посока Пловдив и Супермаркет, зареден с качествени и промоционални продукти, Outlet с нови колекции на световни марки, Българска традиционна кухня, Сръбска скара, кафене, в което можете да се насладите на пресен кроасан и ароматно кафе и свободна зона за почивка с безплатен инттернет. Комплекс “Ихтиман Запад” е разположен в посока София и се състои от изцяло търговска част – супермаркет и кафене. Обектът притежава просторна тераса и външни площи с живописен изглед към Рила планина. Това го прави предпочитана дестинация за разходка извън града. Комплекс “Мотел Ихтиман” е не просто в крайпътна отбивка, а е единствения крайпътен Център в България, концентрирал услуги и стоки, отговарящи на основните нужди на пътуващия човек.

Нашите стандарти

Удобство

Уникалността на комплекса се състои в предлагането на широк спектър от услуги и стоки, под един покрив в извънградска среда

Достъпност

Предлаганите стоки и услуги на територията на комплекса са внимателно подбрани с цел да съчетават добро качество и достъпни цени.

Уют

Дизайнерският интериор предлага дискретен стил и уют

Отношение

Високо качество на обслужване, отговарящо на международните и европейски стандарти.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!