Комплекс Мотел Ихтиман

от 2007

Комплекс „Мотел Ихтиман“ е универсален крайпътен обект, състоящ се от търговска и мотелска част. Намира се намира на 43 км. от гр. София и е разположен на автомагистрала „Тракия”, по посока Пловдив.

Комплексът осигурява на пътуващите по магистралата място за почивкa, заведения за хранене, кафене, детски кът, търговска част с магазини и мотел. Това го превръща не просто в крайпътна отбивка, а в единствения крайпътен Център в България, концентрирал услуги и стоки, отговарящи на основните нужди на пътуващия човек.

Обектът притежава просторна тераса и външни площи с живописен изглед към Ихтиманското поле и Рила планина. Това го прави предпочитана дестинация за разходка извън града.

История

През 80те години Мотел „Ихтиман“ е един от емблематичните крайпътни мотели по магистрала Тракия. Там са се предлагали дефицитни за времето си стоки. Мотелът е бил дестинация за пътуващите по магистралата и своеобразен „център“ за живеещите наоколо.

През 2007г. обектът е реконструиран и обновен.

През 2018г. Комплекс Мотел Ихтиман е отново напълно реновиран. Днешният му облик е модерен, уютен и функционален. Комплексът е единствения крайпътен Център в България, концентрирал услуги и стоки, отговарящи на основните нужди на пътуващия човек.

Нашите стандарти

1. Удобство
Уникалността на комплекса се състои в предлагането на широк спектър от услуги и стоки, под един покрив в извънградска среда.
2. Достъпност
Предлаганите стоки и услуги на територията на комплекса са внимателно подбрани с цел да съчетават добро качество и достъпни цени.
3. Уют
Дизайнерският интериор предлага дискретен стил и уют.
4. Отношение
Високо качество на обслужване, отговарящо на международните и европейски стандарти.